Bilder fra TSF

Antall besøkende siden 07.06.2009:
Kurs for voksne ferske sjakkspillere 1. mars og 8. mars 16.februar 2023

Trondheim Sjakkforening arrangerer kurs for voksne ferske sjakkspillere. Det vil si for spillere som vet hvordan brikkene går og som har spilt noen partier med familie og venner, eller på nett. På kurset vil du lære om sunt åpningsspill, ulike planer som kan brukes i midtspillet og ikke minst om grunnleggende teknikker i sluttspillet. Kurset går over to onsdager i mars, 1. mars og 8. mars. Det er mulig å delta på en valgfri kurskveld, eller på begge kveldene. Dørene åpner kl. 18.00 og kurset går fra kl. 18.30 til 21.00.

Kurset holdes i våre lokaler i Sjakkhuset på Lade, og kursleder er Edvard Andersen. Kursavgiften er 200 kr per kveld som betales på Vipps til 88365. Studenter og medlemmer av Trondheim Sjakkforening får rabatt og betaler kr 100 per kveld. Det er gratis kaffe for alle kursdeltakerne. 

Påmelding kan gjøres ved å sende en e-post til styret@tsf.no eller ved personlig oppmøte i kurslokalet før kl. 18.15 på den aktuelle kurskvelden. Sjakklokalet ligger i fjerde etasje i Julianus Holms veg 34, og det er en porttelefon ved inngangsdøren.

Vell møtt til sjakkurs!

TK  

 


Forrige nyhet Neste nyhet