Bilder fra TSF

Antall besøkende siden 07.06.2009:
Marius Blomlie forsvarte klubbmestertittelen 24.mai 2022

Marius Blomlie vant Mestergruppen i årets klubbmesterskap, og beholder dermed tittelen som klubbmester i Trondheim Sjakkforening. Marius endte på sterke 7 poeng av 9 mulige. Ludvik Brannsether Ellingsen gjorde også en sterk turnering men endte til slutt på andreplass med 6,5 poeng. Tredjeplassen gikk til Arild Monsøy på 6 poeng. 

Gruppe A ble vunnet av Erling Skjelstad som endte på 7 poeng. Et sterkt resultat, spesielt med tanke på at mye av fokuset til Erling gikk på å organisere og lede turneringen. Martin Andersen og Edvard Andersen endte begge på 6,5 poeng. Martin Andersen kapret andreplassen med minst mulig margin,  etter hårfin kvalitetsberegning. Erling og Martin har dermed som de to øverste i A-gruppen sikret seg muligheten til å spille i neste års Mestergruppe.  

Gruppe B ble vunnet av ratingfavoritt Øystein Viken Kallset på 7,5 poeng. Andreplassen gikk til Kevin Aleksander Fjerdingen som gjorde en sterk turnering og endte på samme poengsum som vinneren, men med noe dårligere bergerkvalitet. Jiabao Eivind Ji tok tredjeplassen med 7 poeng. Både Kevin og Jiabao kan notere seg en solid ratingframgang.

Gruppe C fikk en suveren vinner i Sigurd Hynne. Han tok 9 strake seire og slo dermed alle konkurrentene. Ebbe Carsten Kimo endte på en solid andreplass med 8 poeng. Normalt bør 8 av 9 holde til seier, men ikke denne gangen. Helge Furan Haave på tredjeplass gjorde også en solid prestasjon. Han vant 7 partier, og tapte bare mot de to foran ham på tabellen. 

Vi gratulerer alle som er nevnt ovenfor med resultatet og minner om at det blir en bokpremie til de fire gruppevinnerne. 

TK 


Forrige nyhet Neste nyhet