Bilder fra TSF

Antall besøkende siden 07.06.2009:
Nettkonrad 2. runde mandag 8. mars 02.mars 2021

Mens vi venter på å få tillatelse til å spille fysisk sjakk i klubblokalene våre, arrangerer vi nok en heldigital spillekveld på sjakkserveren SpillSjakk mandag 8. mars. Turneringen er kun åpen for medlemmer av Trondheim Sjakkforening på SpillSjakk. Turneringen finner du her. Og det er selvsagt full mulig å bli med selv om du ikke deltok forrige mandag.

For å delta i de digitale turneringene våre (som er et gratis tilbud til alle våre medlemmer), må du registrere deg som medlem i Trondheim Sjakkforening på SpillSjakk. Dette gjør du ved å følge denne lenken. Legg gjerne inn FIDE-ID på den første siden under registreringen, da dette gjør registreingen enklere å gjennomføre. Du finner ID-en din ved å klikke på navnet ditt på nettsidene til FIDE

Ta kontakt med SpillSjakk (hei@spillsjakk.no) eller med oss i styret dersom du trenger hjelp med registreringen.

Vi bruker Discord som kommunikasjonskanal under turneringen. Her kan du prate (med video om du ønsker det) med de andre spillerne før, mellom og etter partiene. Du finner medlemsrommet vårt her. Vi kommer til å benytte det samme rommet også ved senere digitale turneringer. Og ja, det er fullt mulig å delta i turneringen uten å bli med på videosamtalene :)


Forrige nyhet Neste nyhet