Bilder fra TSF

Antall besøkende siden 07.06.2009:
Mot klasseseier i klasse 5 og senior A? 19.juli 2014

TSF ser etter hvert ut til å få et godt grep om klasse 5. I fjor var Bjørn Emil Jørgensen suveren i klassen og samme Bjørn Emil gjør det iåar gdt i klasse 2!

I år er det Martin Raknes Holth som fører an. Før siste runde er han ensom i tet med 7 poeng før siste runde der han møter en annen TSFer, Truls Helge Øi. Truls Helge ligger ett poeng bak. Vi er i alle fall sikret minst andreplass i denne klassen!

Seniorene som lå godt an i går måtte begge avgi poeng. Jarl Ulrichsen fikk remis og leder fortsatt senior A, men han må dele plassen med Gunnar Stake-Larsen og Ketil Strand.

I senior B gikk det dessverre galt for Pål Inge Østgaard som tapte sitt parti, men han kan fortsatt havne helt i toppen.

I lilleputt tok Eivind Bruaset en rask remis mot den suveren gruppevinneren og ligger godt an for en andreplass i klassen.

I miniputt er det svært jevnt. Ulrikke vant sitt partie og ligger på delt andreplass bare et halvt poeng bak lederen. Vi krysser fingre og tær i morgen,

I klasse 3 og 4 har vi også spillere på delt andre et halt poeng bak teten. Alexander Berezkin og Ketil Holm har begge sjanse til seier om alt går deres vei. Verd å nevne er også Aleksander Jacobsen i klasse3 som ligger på delt tredjeplass.

Det blir en spennende avslutning i morgen!!


Forrige nyhet Neste nyhet