Antall besøkende siden 07.06.2009:
Ingen poengfangst for førstelaget 07.november 2010

Dessverre gikk ingenting vår veg denne helga. Først et knepent tap 2.5-3.5 mot Asker. Her ble Arilds tap på mobiltelefon avgjørende, i en stilling der han antakeligvis ville holdt remis. Mot Moss ble det 1.5-4.5, men kampen var langt jevnere enn resultatet tilsier. Misja rotet bort en vinststilling i tidsnøden. Jarl stod også klart til vinst da klaffen falt, mens motstanderen hadde 1 sekund igjen på klokka...

Vi hadde likevel tro på poeng mot Nordstrand, men også her tapte vi knepent 2.5-3.5. Både Monsøy og Ulrichsen hadde gode stillinger, men tiden ble avgjørende. Som sagt var det lite som gikk vår veg, og dermed ligger vi sist på tabellen med 0 lagpoeng og 6.5/18 individuelle poeng.

På tross av et dårlig resultat har vi hatt en svært trivelig helg sammen med våre stormestre. Hovedpoenget med at Misja og Nikolai spiller for oss er tross alt å heve de andre spillerne gjennom trening og forberedelser i forkant og undervegs, samt etteranalyser. Ikke i et desperat forsøk på å unngå nedrykk slik som bergensjakk.no antyder med å stadig referere til "Trondheims leiesoldater". Vi gleder oss allerede til neste gang Misja og Nikolai kommer på besøk!

Noen bilder fra helgen blir lagt ut i kveld eller i morgen tidlig. Antakeligvis ligger det bilder ute andre steder, f.eks. på Sjakkhusets sider.


Forrige nyhet Neste nyhet