Bilder fra TSF

Antall besøkende siden 07.06.2009:
Velkommen til Knut Brokstads Minneturnering! 17.november 2021

Vi har nå passert 50 påmeldte deltakere, og det med god margin. Årets turnering ser dermed ut til å bli godt besøkt. Vi gleder oss til å treffe dere alle fredag kveld!

Vi håper så mange som mulig betaler deltakeravgiften på forhånd slik at vi unngår kø under registreringen fredag. Dersom du har betalt startavgiften og du har fått dette bekreftet med grønn hake bak navnet ditt på Deltakerliste (sjakklubb.no), kan du møte rett til første runde klokka 19.00 uten å registrere deg først. Vi anbefaler likevel at du møter i god tid turneringen starter slik at vi unngår uheldige wo-tap i første runde.

Alle dere som fortsatt står med rødt kryss i deltakerlista torsdag kveld, må ta turen innom spillelokale for å registrere dere mellom 17.30 og 18.30 fredag ettermiddag. For at vi skal komme i gang med første runde presis 19.00, er det viktig at alle deltakerne er ferdig registrert senest 18.30.

Deltakeravgiften betaler dere på Vipps 928 54 351.
Bruk samme nummer dersom du trenger å få tak i arrangøren før eller under turneringen.

Vi ber deltakerne stille med innesko eller raggsokker. Av miljøhensyn er det ikke lenger plasttrekk til utesko i spillelokalet, og vi vet av erfaring at lokalet kan være gulvkaldt.

Vi får dessverre ikke låne kjøkken av skolen i år, men vi tilbyr likevel enkel servering i spillelokalet (pølser og pizza mellom rundene lørdag og søndag, brus og kaffe hele helga).

Det er for tiden mye smitte i Trondheimsområdet, men det er likevel ikke krav om at deltakerne må bruke munnbind i spillelokalet. Dere finner håndsprit lett tilgjengelig i spillelokalet, og vi har munnbind tilgjengelig til de som ønsker å benytte dette under partiene. Se for øvrig oppdatert info om Lokale påbud og anbefalinger - Trondheim kommune og kommunens Veileder for idrett, kultur- og fritidsaktiviteter på kommunens nettsider.

Skolen har bedt oss varsle deltakerne om at det ikke er tillatt å parkere inne i skolegården. Det er en stor parkeringsplass på baksiden av skolen som kan benyttes hele helgen, så det skal ikke være noe problem å finne parkering.

Vi vet av erfaring at det ikke går veldig mange busser til Sverresborg skole søndag morgen, men med buss nummer 3 fra Dragvoll via Gløshaugen og Sentrum til Åsveien Skole eller buss nummer 13 fra Strindheim via Lerkendal og St. Olav til Framveien skal dere rekke rundestart 09.30. Dersom du ser at du vil få problemer med å rekke første runde søndag morgen, kan du si fra til oss før starten av femte runde lørdag ettermiddag, og så forsøker vi å finne skyss til deg.

Mer info om rundestart, betenkningstid og premier med mer finner du på turneringens hjemmeside Velkommen! (sjakklubb.no)


Tilbake til nyhetsarkiv