Bilder fra TSF

Antall besøkende siden 07.06.2009:
Klubbmesterskapet 2020 19.juni 2020

Klubbmesterskapet 2020 nærmer seg slutten. Det gjenstår bare 5 partier før turneringen er ferdigspilt. Resultatlista er veldig preget av at flere spilere måtte trekke seg fra de to siste rundene.   

I Mestergruppa vil Tore Kolås sikre seieren og tittelen som Klubbmester dersom han unngår tap i det utsatte partiet mot Bjørn Gambäck. Dette partiet spilles i august. Hvis Kolås taper dette partiet, vil det bli arrangert stikkamp om tittelen som klubbmester mellom Kolås, Christian Laverton og Joachim Berg-Jensen til høsten.

Gruppe A ble vunnet av John Ivar Brekke. Både han og Håkon Sletnes Faber fikk 7,5 poeng og kvalifiserte seg med det til neste års Mestergruppe. 

I Gruppe B gjenstår det fortsatt 3 partier, men det er allerede klart at Alf Sigurd Øverås har vunnet gruppen. De tre siste partiene vil avgjøre om det blir Truls Helge Øi, Børge Haugvik eller adrian Hatletvedt som slår følge med Øverås opp i A gruppa neste vår.

Også Gruppe C er ferdigspilt og ble vunnet av Lars Romundstad med imponerende 9 poeng av 9 mulige. Han har sammen med Rolf Rolfsen kvalifisert seg til gruppe B i neste års turnering.     

ES


Tilbake til nyhetsarkiv