Bilder fra TSF

Antall besøkende siden 07.06.2009:
Karl Juriloo Norgesmester!! 06.november 2016

Vi gratulerer på det hjerteligste vårt medlem,endog styremedlem, Karl (bilde), med en meget sterk klasseseier i helgens NM for Ungdom på Lerkendal. Karl vant det avgjørende partiet i 6.runde mot Stavangers Andreas Fossan(2070) og gikk med dette helt til topps i klassen 17-26 år med 5 av 6 poeng og en ratingprestasjon på pene 2194! Vi er mektig stolte av deg, Karl! 

Norgesmester Karl (26),som opprinnelig er fra Førde og har estiske aner, har imponert oss hele veien i de snart 5 år han har vært i klubben, både med sitt spill, sin jevne deltagelse i smått og stort, og ikke minst sin sympatiske fremferd. Jeg husker godt han spilte sommerkonrad i 2012 og at han her skapte en hel del furore og overraskelser i feltet med sin norske rating på 1300-tallet:-)

Vår andre deltager i den eldste klassen var vår førstelagsspiller Sondre Waage Tofte (25). Sondre var faktisk førsterangert i klassen med sine 2181, men han gikk på et noe uventet tap i andre runde som sendte ham litt ut av tetstriden. Likevel, en 4.plass i NM er et sterkt resultat som fortjener honnør! 

Gode prestasjoner også av: Eivind Bruaset; 8.plass i klassen 15-16 år, samt av de unge fremadstormende Tord Tjora og Ulrik Ruud i klassen 13-14, begge disse gikk solid opp i rating. Alle 3 har forøvrig et år igjen i klassen.  

Vi gratulerer våre gode naboer i Hell/Gullkongen/Rosenborg og Trøndelag Sjakkskole med såvel et fantastisk arrangement, som gode sportslige resultater! De fremste av disse var Trygve Dahls solide 4.plass i den uhyre sterke klassen 15-16 år. TSFs Ulrikke Langvik spiller i USF for Gullkongen og selv med en litt tung avslutning i klasse 13-14 ble det dog et ratingpluss! Også Ulrikke har et år igjen i klassen. 

Bildet av Norgesmester Juriloo er tatt på Rosenborg i forbindelsen med hans seier i KM for Sør-Trøndelag i juni 2014. Ikke helt sikker på hvem jeg skal kreditere bildet til, men antagelig er vel dette Torbjørn Dahl som forøvrig også var dette NMs General. Vel blåst, Torbjørn!

Bent

 


Forrige nyhet Neste nyhet