Antall besøkende siden 07.06.2009:
God innsats av Ulrichsen i senior-VM i Dresden 12.juli 2016

Vår FM Jarl H. Ulrichsen gjorde en god innsats på det norske laget under Senior VM for lag. Mesterskapet ble avholdt i Dresden i Sachsen, Tyskland, og ble avsluttet i forrige uke.

 

 

Arkivfoto viser Jarl til venstre i møte med GM Korchnoi under et tidligere senior VM. 

Jarl scoret 5,5/9 på andrebord, hvilket ga en ratingprestasjon på 2219. Til tsf.no uttrykker han selv seg ok fornøyd med innsatsen, men legger til at de tidlige rundestarter (09.30) neppe var til hans fordel. Det norske laget scoret samlet over forventet og var med i kampen om bronse helt til det siste, men de var en smule uheldige med trekningen i siste runde hvor de møtte det suverene sølvlaget i fra St. Petersburg, Russland. Overlegne vinnere i klassen 65+ ble Russland, mens Tyskland vant en jevn og meget sterk 50+ klasse. Russland hadde det beste damelaget. 

Mesterskapet samlet rundt 500 deltagere fra flere kontinenter. Arrangørene får udelt ros fra vår representant. Dresden er vertsskap for det samme mesterskap igjen allerede om to år.  

FM Jarl er,som kjent, vår regjerende Klubbmester etter å ha scoret 7,5/9 i årets Klubbmesterskap, et av de sterkeste mesterskap i vår klubbs historie. 

 

Bent


Forrige nyhet Neste nyhet