Antall besøkende siden 07.06.2009:
NM for barn og ungdom i Bergen 15.november 2015

Vi gratulerer klubbens største talent, Eivind Bruaset, med en meget sterk 4.plass i 13-14 års klassen under NM i Bergen!

Resultatet føyer seg inn i rekken av flere fremskutte plassinger for Eivind i Landsturneringer og NM de siste år,nå sist en bronse i kadett i Oslo i sommer. Konkurransen var denne gang enda hvassere, Eivind tok blant annet en remis mot klassevinner Tor Fredrik Kaasen (FIDE 2161) i runde 4.

Fra TSFU stilte også Ulrik Ruud som ble nr. 29 i klasse 12 år. Disse gutta kan nå langt, ikke minst om vi som klubb backer de godt opp i åra som kommer!

Vi gratulerer også våre gode naboer i fra Gullkongen Stjørdal, Trygve Dahl og Ulrikke Langvik, med topp-10 plasseringer! Trygve var svært nær pallen i en sterk 15-16 års klasse, det ble til slutt en 5.plass. Gullkongen hadde hele 16 deltagere i Bergen.

Mesterskapet i Bergen samlet intet mindre enn 380 deltagere,dette er det nest høyeste antallet gjennom tidene.