Antall besøkende siden 07.06.2009:
Advents BGP oppsumering av BGP 2014 14.desember 2014

Byåsen Sjakklubb, som sansynlivis avvikles rundet av med en stor BGP.  Inkludert sjåfører ble det 59 deltagere.

Siden det ble klart for meg at ikke alle har hørt om Barnas Grand Prix, så er det verd å si at dette er en serie turneringer som går i hele landet. Det er samenlagt permier der de 5 beste turneringene teller.

En liten oppsummering for våre.

Jonas Strømsodd, vant Ungdomsklassen og ender med sine 3 turneringer på 3.plass i ungdomsklassen.

Eivind Bruaset spilte som kadett i sjåførklassen og vant da sin klasse, Eivind har deltatt i 3 BGP turneringer, men i 2 klasser og vunnet klassen sin i alle. Men med bare 2 runder i en klasse blir summen for lav i sammendraget.

I Miniputt vant Ulrikke på kvalitet foran Eskil Bruaset og Brage Myran (som nå er tsf medlem, men ikke tsfu i år). Sammenlagt vinner Ulrikke Miniputtklassen med full pott etter 6 tellende partier. Ulrik Ruud ender på en flott 7 plass sammenlagt,  Brage Myran kom i sin første sesong på 39 plass, mens Eskil Bruaset har spilt bare 3 turneringer og ender litt lengere bak.

I mikroputt har vi ikke noen TSFUere men Kasper Johansen Sandø som er TSF medlem kom på en flott 2 plass og en flott 10 plass sammenlagt.

En siste påminnelse er om hurtigsjakk den 28/12 og nyttårslyn på selveste julaften.