Antall besøkende siden 07.06.2009:
GM Mihajlo Stojanovic og IM Nikolay Ninov vinnere av KBM 2010 31.oktober 2010

Det er det vel blåst , jeg hører bare noe summing i fra kantineryddinga :-) ( PS : Vi ble omsider ferdige kl.23 , da var selv kantinesjefen fornøyd med resultatet) 

Selv ikke den mest finmaskede kvalitetsberegning klarte å skille våre to spillere i fra Balkan og de to delte med dette seieren i gruppe A med 4.5. De to cashet inn 2500,- hver. Bildet viser Misja i det han mottar sin premie .  På en meget sterk og gledelig tredjeplass kom nok en TSFer ; Lasse Tveter Solbu som fikk 1500,- som beste spiller i klasse 1.

Også i gruppe B ble det hjemmeseier , her ved Alexander Berezkin som snek seg foran Martin Johannsessen i fra Kragerø , begge med 4 poeng. De delte med dette 3000,- . På tredjeplass her kom nok en TSFer , Tommy Kokkvoll. 

Nesten mest gledelig var dog seieren til vårt og Byåsens talent Shervin Koushan i gruppe C . Han fikk spedd på lommepengene med 2 000,- . På andre og tredjeplass her kom Jan Olav Næss , Svartlamon og Arman Ghaderi , TSF. I det hele tatt ble denne gruppa dominert av den yngre garde som har gjort store framskritt.

Vi gratulerer alle vinnerne og slår fast at turneringa ble en stor sportslig suksess for Trondheim Sjakkforening !

Endelig resultatliste ligger her.  

Vi i staben takker alle spillerne for sportslig deltagelse !  Hjertelig takk til alle TSFere som har bidratt i dette dugnadsprosjektet på en fantastisk måte , samt til vår proffe turneringsleder Erling Skjelstad i fra SMPOAÅ  . En stor takk også til Sverresborg Skole for lån av fabelaktige lokaliteter !

En spesiell takk til alle fra våre naboklubber som bidro til arrangementet og ikke minst til våre uhyre hjelpsomme , på alle måter , analysehjelpere FM Torben Myrvold og FM Jarl H. Ulrichsen .  

På vegne av staben :

Bent Hestad, arrangør 

PS II : 33 partier er lagt ut her. Beklager en dublett , resultatet Sørlie- Monsøy ble naturligvis 1/2.Stor takk til Paul Ivar og Torben for hjelp med å legge inn. 

 


Forrige nyhet Neste nyhet