Bilder fra TSF

Antall besøkende siden 07.06.2009:


Reisebrev Beograd 2011 del 2

 TSF-troppen kom desverre ned på moder jord igjen i runde 2. Både Christian og jeg tapte mot sterk FM-motstand,mens Paul Ivar var på feil side av en vakker miniatyr etter eget utsagn. Skal en melde om sportslig suksess her i dag må man inkludere GM Sipke Ernst i troppen, og det gjør vi jo mere enn gjerne. Sipke vant vakkert og hurtig på den sorte siden av en Nimzoinder mot nok en FM. Hans sluttkomboer både fra i dag og i går kommer asap som quizzer her på tsf.no.

For Christian og meg hjalp ikke prepp med Misja stort,vi ble rett og slett utspilt av bedre spillere og valgene underveis ble for oss begge ganske hurtig mellom pest og kolera. Christian og Mihajlo hadde sett på en linje i Kongeindisk som nok er bra for hvit , men det viste seg at lokalmatador FM Sasa Pantelic hadde langt mere erfaring i de strukturer som oppstod. Det samme gjaldt for meg; vi hadde preppet på en linje i Cambridge Springs , men når han spilte katalansk var jeg som en fisk på land. en bonde under, snart to ,og bare ett svakt gjenskinn av et angrep. Også min motstander lokal i fra Beograd; FM Alexander Stamenkovic. 

Litt lettere motstand for oss alle i morgen. Undertegnede møter Paul Ivars mostander i fra runde 1 Dejan Milutunovic (2110) og planlegger diverse komplikasjoner i hans Pirc/Philodor-oppsett i disse nattetimer. Christian har overkommelig motstand , får vi anta, i Petar Ratkovic (1529), mens Paul Ivar er satt opp mot Marko Kovasevic (1791). Alle våre motstandere i fra Serbia. Sipke holder seg oppe på bordene , bord 2 i morgen også, hvor han møter den russiske FM Dmitrij Skurikhin (2345). Resultater og trekning her.

Paul Ivar snakker jo tidligere nevnt nesten flytende serbisk allerede, så han opererer mye på egen hånd her nede. Til erstatning kom Sipke inn og holdt oss med selskap under kveldsmåltidet inne i byen. Trivelig kveld, mye god mat og drikke, 240 NOK  til sammen på 4 personer.. Servicenivået er attpåtil absolutt upåklagelig.

Samme bakgrunn som i går, må bare beklage at jeg er slik en kjedelig person. F.v. Hestad, Laverton. GM Ernst

Samme bakgrunn som i går, får bare beklage at jeg er så kjedelig . F.v. Hestad, Laverton & GM Ernst.

I påvente av at jeg får  GM Ernst friske komboer inn på PCen  får jeg ubeskjedent nok spørre dere om hvits beste trekk i stillingen nedenfor: 

Sort har nettopp spilt 19:-Le6 etter 19: Se5. Hvordan kan hvit sette press her?

Hestad- Vladic

Hilser i fra Laverton , Stojanovic og Johansen! 

Bent