Bilder fra TSF

Antall besøkende siden 07.06.2009:


Blogging fra Lag NM 2011

10.10.2011

Fredag 14 oktober drar 12 spillere (2 lag) fra TSF til Fagernes for å delta på Lag NM. Gjennom helga vil vi oppdatere denne siden slik at dere kan følge med på resultater, partier, bilder osv

Stay tuned!

 --------------------

Kan melde at hele TSF-troppen på 12 spillere nå er ankommet Fagernes. Alle er i godt humør og klare for å spille god sjakk! 

Mere følger snart ; første runde starter om 27 min. Vedlagt er bilde av mitt særdeles hyggelige reisefølge hele veien  i fra Trondheim by , fra venstre John Ivar , Jarl Henning , Linda Marie og Yonne Charlotte. Bildet tatt på Valdresflya 1390 moh.

Bent

------------------------

14.10.2011 kl 1830

I skrivende stund spiller TSF1 mot Sjakklubben Stjernen. På laget vårt spiller FM Jarl H. Ulrichsen, Christian Laverton, Martin Halsvik Larsen og Willy Kristiansen. Andrelaget vårt møter Nordstrand1, og på TSF2 spiller Linda Marie Hansen, John Ivar Brekke, Bent Hestad og Karl Eirik Ødegaard. Kampene startet like etter kl 1730, og vi kommer tilbake med resultater og mer stoff etter hvert. (Paul Ivar). 

 -----------------------

14.10.2011 kl 1930

Våre to lag spiller fortsatt på alle bord. TSF1 er ratingfavoritter mot Stjernen. Materielt sett ligger Jarl en bonde under på førstebordet, Christian ligger en bonde under på andrebordet (Christian er i trekket, tar forbehold om at han kan ta bonden tilbake i neste trekk), og Willy ligger en bonde over på fjerdebordet. I den andre kampen er Nordstrand1 ratingfavoritter, og her ligger Karl Eirik på fjerdebordet og Bent på tredjebordet under med en bonde hver. Linda på førstebordet har ca 15 minutter igjen til tidskontrollen, men ligger materielt sett likt med sin motspiller. I skrivende stund har hun en del trekk igjen til førtiende trekk. John Ivar på andrebordet ligger også likt materielt, men har brukt ca 10 minutter mindre enn motspilleren. Betenkningstida er 90 minutter på 40 trekk og 30 minutter på resten av partiet. Link til mer info her: http://tournamentservice.com/pairings.aspx?TID=NMforklubblag2011-NorskSjakkforlag (Paul Ivar)

------------------------------

14.10.2011 kl 2040

TSF1 har vunnet på førstebordet og andrebordet! TSF2 har tapt på de tre nederste bordene, men gledelig er det at Linda på førstebordet rakk tidskontrollen ved førtiende trekk med 4 sekunders margin i en spennende spurt, og har i skrivende stund ca 20 minutter igjen på å fullføre partiet. Følg med, følg med... (Paul Ivar)

 ----------------------------

14.10.2011 ca kl 2230

Det hele endte med 3.5 -0.5 til TSF I over Stjernen og desverre 0-4 for TSF II mot Nordstrands 1. lag. I morgen møter vårt førstelag selveste OSS I , Norges nominelt beste lag, mens vi påTSF II møter Nordstrand III. Bak dagens resultater skjuler det seg naturlig nok en del historier. Er mektig stolt av kompis Martin som nok en gang viste suveren sportmanship og simpelthen nektet å ta i mot remis i tapt stilling mot Stjernens 3.bord. Og Linda Maries meget sterke spill med Albins Gambit mot Nordstrands førstebord Johan Salomon varmet virkelig en angrepsspillers hjerte, selv om det i tidsnøden endte med tap for henne til slutt. Linda Marie skikkelig storspilte helt fram til dette! se bilde i fra åpningen : 

Fra runden merker vi oss ellers professor Ulrichsens sterke og dynamiske spill på TSF I sitt førstebord og videre fine seire også  til Christian Laverton og Willy Kristiansen. På andrebord for TSF II viste John Ivar Brekke svært gode takter lenge, mens undertegnede på 3.bord henga seg til BenOniske eventyr uten lykkelig utgang nok en gang :-) , og Karl Eirik på 4. bord kom også til kort mot sterk motstand.

2. runde startes lørdag kl.09.00 og kan følges fortløpende her. Vi ser med stor glede fram til toppoppgjøret TSF-OSS, og vi på TSF II lover å starte poengplukkingen nå!

Bent

--------------------

15.10.2011 kl 1210

TSF2 har oppfylt løftet om å starte poengplukkinga, idet Linda Marie på førstebordet knep et halvpoeng fra høyererangerte Jan Synnestvedt fra Nordstrand3. På de andre bordene har Nordstrand3 fått full pott. På TSF1 er det kun Tore Langmyhr som fortsatt spiller, OSS1 har vunnet på de andre bordene. (Paul Ivar)

----------------------

15.10.2011 kl 1620

Runde 3 er i full gang. TSF1 er i ferd med å ta en klar seier over Nordstrand3 (som vant mot TSF2 i forrige runde!), og leder 3-0 med ett parti fortsatt gående. Også nå er det Tore som spiller. Han har kvalitet over og en bonde under i øyeblikket.

TSF2 har for alvor fått igang poengplukkinga, vi tok vår første lagseier mot Lillehammer2 med 4-0. Mer info følger nok etter hvert. (Paul Ivar)

-----------------------

17.10.2011

Pga tidlig utsjekk søndag var pc-en nedpakket, men her kommer en kort-kort oppsummering: TSF1 fikk en finfin 9. plass, flankert av to andre trønderlag, SMPOAÅ på 8. og Stjørdal på 10. plass. Andrelaget vårt oppnådde ikke helt samme fine plassering, men vi fikk oppleve flere gode prestasjoner, særlig fra damene våre, Linda Marie og Yonne. 

Spillestedet var tilnærmet perfekt, nok lys og luft og plass i lokalet, kanskje litt smale bord, men til gjengjeld satt vi ikke trangt, med god plass både mellom spillerne og lagene. Arrangementet forløp prikkfritt, så til et slikt arrangement kan vi trygt anbefale både flere lag og flere spillere til å reise ved senere anledninger. (Paul Ivar)